Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Es farà els dies 1, 2 i 3 de febrer

Tot i que augmenta la consciència per consumir productes de proximitat i ecològics, el consum de productes de temporada i les varietats locals encara no tenen el reconeixement que els correspon. És per això que l’Associació Varietats Locals i APAEMA han organitzat el curs Les varietats locals. Varietats en risc d’erosió genètica.

L’encarregada d’impartir-lo serà  Aina Socies, coordinadora de l’Associació de Varietats Locals, qui comptarà amb la col·laboració de Bernat Canyelles i Carme Garau.

L’activitat es farà els dies 1, 2 i 3 de febrer de 2018 i té un màxim de 30 places. Al curs, s’hiexposaran els conceptes bàsics sobre agrobiodiversitat, varietats locals, erosió genètica. També ens situarem amb el patrimoni fitogenètic que hi ha a les Illes Balears i es visitarà la col·lecció de fruiters de la finca de sa Canova i a la finca Son Vell on hi ha gran diversitat de varietats locals (cereals, llegums, hortalissa i vinya).

La matrícula és gratuïta, però es requereix inscripció prèvia (nom i cognoms, núm. document identitat i telèfon de contacte) a  cursos.varietatslocals [arrova] gmail [punt] com / 693 066 858.

El curs es divideix en 12 hores repartides de la seguent manera:

  • Dijous 1 de febrer, de 16 a 20 h, a Palma, al ocal del  GOB (carrer Manuel Sanchis Guarner, 10. Palma).
  • Divendres 2 de febrer, de 16 a 20 h, a sa Canova, sa Pobla.
  • Dissabte 3 / de 9 a 13h. Son Vell. Manacor.