Es farà els dies 1, 2 i 3 de febrer

Tot i que augmenta la consciència per consumir productes de proximitat i ecològics, el consum de productes de temporada i les varietats locals encara no tenen el reconeixement que els correspon. És per això que l’Associació Varietats Locals i APAEMA han organitzat el curs Les varietats locals. Varietats en risc d’erosió genètica.

L’encarregada d’impartir-lo serà  Aina Socies, coordinadora de l’Associació de Varietats Locals, qui comptarà amb la col·laboració de Bernat Canyelles i Carme Garau.

L’activitat es farà els dies 1, 2 i 3 de febrer de 2018 i té un màxim de 30 places. Al curs, s’hiexposaran els conceptes bàsics sobre agrobiodiversitat, varietats locals, erosió genètica. També ens situarem amb el patrimoni fitogenètic que hi ha a les Illes Balears i es visitarà la col·lecció de fruiters de la finca de sa Canova i a la finca Son Vell on hi ha gran diversitat de varietats locals (cereals, llegums, hortalissa i vinya).

La matrícula és gratuïta, però es requereix inscripció prèvia (nom i cognoms, núm. document identitat i telèfon de contacte) a  cursos.varietatslocals [arrova] gmail [punt] com / 693 066 858.

El curs es divideix en 12 hores repartides de la seguent manera:

  • Dijous 1 de febrer, de 16 a 20 h, a Palma, al ocal del  GOB (carrer Manuel Sanchis Guarner, 10. Palma).
  • Divendres 2 de febrer, de 16 a 20 h, a sa Canova, sa Pobla.
  • Dissabte 3 / de 9 a 13h. Son Vell. Manacor.