//

Oberta la inscripció per al 2n Concurs Internacional de Cuina amb Gamba de Sóller

El termini per presentar receptes finalitza el 20 d’agost

L’àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Sóller ha obert aquest dilluns 20 de juny de 2022 el termini d’inscripció per a la segona edició del Concurs Internacional de Cuina amb Gamba de Sóller, que se celebrarà el 19 de setembre en el port d’aquesta localitat mallorquina.

El període d’inscripció es perllongarà durant dos mesos, fins al 20 d’agost. El formulari per registrar-se com a concursant està disponible a gambadesoller.es

Dia 25 d’agost, es donarà a conèixer la selecció dels sis finalistes en la web del certamen. El concurs és de caràcter anual i està adreçat a professionals laboralment vinculats a empreses de restauració, centres de formació en hostaleria i altres entitats relacionades amb la gastronomia.

En la primera edició, celebrada els dies 19 i 20 de setembre de 2021, es van validar 33 inscripcions i el guanyador va ser Raúl Linares, cap de partida de Voro, restaurant amb dues estrelles Michelin situat en Canyamel (Mallorca). El segon premi va recaure en el xef de la Rioja Javier Ruiz, de Delicious Gastronomía (Logronyo).

Premis i bases del concurs
Les bases del concurs estableixen dos premis amb dotació econòmica: 1.500 euros per al guanyador i 500 per al segon classificat. Lourdes Plana, presidenta de la Real Academia de Gastronomía, tornarà a encapçalar un jurat compost per cinc gastrònoms de reconegut prestigi i que haurà d’avaluar aquests cinc aspectes: sabor (10 punts), elaboració (10), tractament de la gamba (10), originalitat (5) i presentació (5). L’organització es fa càrrec de les despeses de desplaçament i allotjament dels concursants que resideixen fora de Mallorca.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Actualitat