/

Palma tria el seu pastís: el Tianet

Les festes de patronals de Palma d'enguany estan marcades per una novetat gastronòmica. Es tracta de l'elecció del pastís Tianet de Sant Sebastià.

Les festes de patronals de Palma d’enguany estan marcades per una novetat gastronòmica. Es tracta de l’elecció del pastís Tianet de Sant Sebastià.

En total, 6 forners i pastissers de Palma participen en un concurs organitzat per l’Ajuntament. Els participants han elaborat uns productes que aspiren a guanyar el títol honorífic de Tianet de Sant Sebastià.

La idea és que del 15 al 27 de gener, els ciutadans i les ciutadanes els tastin directament als forns participants, que són Forn de la Glòria, Forn Fondó, Fornet de la Soca, Pastisseria Àngel i Forn i Pastisseria Trias i Lluís Pérez Pastisser.

L’Ajuntament de Palma proposa us convida a triar la proposta que més agradi través del web https://tufas.palma.cat. Es poden votar fins a un màxim de dues de les propostes participants. El pastís guanyador, d’acord amb les bases del concurs, es proclamarà Tianet de Sant Sebastia el divendres 28 de gener de 2022.

Tot i que els participants són forns i pastisseries destacats de Palma, cal dir que hi ha hagut poca participació. De fet, falten negocis amb una trajectòria important, com ara el Forn de la Pau o el Forn de Reina Maria Cristina, entre altres. Sembla que no han volgut participar en el concurs i presentar la seva proposta, ja que el concurs era obert a tothom.

Aquests són els participants al concurs Tianet de Sant Sebastià:

  • Forn Fondo– Pasta de full, amb sobrassada i ametla
  • Forn de la Glòria– Canyes dolces de sobrassada
  • Forn i Pastisseria Trias– Gató farcit, cobert de xocolata
  • Fornet de la Soca– Magraneta farcida de sobrassada amb mel
  • Lluís Pérez Pastisser– Coca de garrova i taronja
  • Pastelería Ángel– Trunyella dolça amb ametla i taronja

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat