Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ingredients
– 100grs. d’arròs rodó
– 600ml. de llet
– una vaina de vainilla
– 25grs. de sucre blanc i 5 de vainillat)
– 100grs. de xocolata blanca
– cacau en pols / canyella
Elaboració
Obrim la vaina de vainilla amb un ganivet, i a un pot posem a foc mig la llet, la vaina i l’arròs, removent de tant en tant.

Quan comenci a bullir, baixem el foc a la mínima expressió, tapem i anem removent de tant en tant, fins que aconsegueixi la textura que desitjem. El temps anirà en funció del foc i com ho vulguem.

Un cop tinguem la textura que volem, afegim el sucre i la xocolata a trossets (millor ratllat), i removem fins que es desfacin tots els ingredients, i ja ho tenim llest per servir als recipients on posteriorment ens ho menjarem.

Per menjar-nos-ho, ho espolvorem amb cacau en pols o canyella.