Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ingredients

  • 200 g de farina
  • 150 g de carbassó
  • 50 g de cacau en pols
  • 1 culleredeta de llevat
  • 1 culleredeta de canyella
  • 80 g de mantega (temperatura ambient)
  • 200 g de sucre
  • 1 culleredeta d’ essència de vainilla
  • 2 ous
  • 125 g de llet
  • 60 g de nous picades
  • 1 culleredeta de bicarbonat
  • 1 mica de sal

Elaboració
Us presentam la recepta per fer-la tradicionalment i amb Thermomix.

Tradicional

Pelem i ratllem el carbassó.

Barregem i tamisem la farina, el cacau, el llevat i canyella. Hi afegim el carbassó ratllat i ho reservem.

Batem els ous juntament amb el sucre fins que blanquegin. Hi incorporem la mantega (punt pomada), la llet, el bicarbonat i la sal, ho barregem fins que estiguin tots els ingredients ben integrats.

Hi afegim les nous picades i la barreja de la farina i el carabassó. Ho barregem bé.

Per acabar, aboquem la massa en un motlle greixat i ho posem al forn uns 45 minuts.

__________

Thermomix

Pelem el carbassó, el tallem a quarts i ratllem 5 seg / vel 4. Ho retirem i ho reservem.

Rentem el got, afegim els ous amb el sucre i batem 6 min / 37 º / vel 3 1/2 , passat aquest temps, tornem a programar el mateix temps però sense temperatura.

Hi incorporem la mantega ( punt pomada), la llet, el bicarbonat i la sal i ho barregem 5 segons / nivell 3 1/2.

Hi afegim la farina, el cacau, el llevat, la canyella, les nous picades i ho barregem uns segons vel 3 .

Hi aboquem el carbassó ratllat que tenim reservat i ho barregem uns segons vel. 3.

Per acabar, aboquem la massa en un motlle greixat i ho posem al forn uns 45 minuts.