Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch und Amerikanisches Englisch verfügbar. Der Inhalt wird in der Standard-Sprache dieser Website angezeigt. Sie können einen Link anklicken, um zu einer anderen verfügbaren Sprache zu wechseln.

Ingredients

  • 200 g de farina
  • 150 g de carbassó
  • 50 g de cacau en pols
  • 1 culleredeta de llevat
  • 1 culleredeta de canyella
  • 80 g de mantega (temperatura ambient)
  • 200 g de sucre
  • 1 culleredeta d‘ essència de vainilla
  • 2 ous
  • 125 g de llet
  • 60 g de nous picades
  • 1 culleredeta de bicarbonat
  • 1 mica de sal

Elaboració
Us presentam la recepta per fer-la tradicionalment i amb Thermomix.

Tradicional

Pelem i ratllem el carbassó.

Barregem i tamisem la farina, el cacau, el llevat i canyella. Hi afegim el carbassó ratllat i ho reservem.

Batem els ous juntament amb el sucre fins que blanquegin. Hi incorporem la mantega (punt pomada), la llet, el bicarbonat i la sal, ho barregem fins que estiguin tots els ingredients ben integrats.

Hi afegim les nous picades i la barreja de la farina i el carabassó. Ho barregem bé.

Per acabar, aboquem la massa en un motlle greixat i ho posem al forn uns 45 minuts.

__________

Thermomix

Pelem el carbassó, el tallem a quarts i ratllem 5 seg / vel 4. Ho retirem i ho reservem.

Rentem el got, afegim els ous amb el sucre i batem 6 min / 37 º / vel 3 1/2 , passat aquest temps, tornem a programar el mateix temps però sense temperatura.

Hi incorporem la mantega ( punt pomada), la llet, el bicarbonat i la sal i ho barregem 5 segons / nivell 3 1/2.

Hi afegim la farina, el cacau, el llevat, la canyella, les nous picades i ho barregem uns segons vel 3 .

Hi aboquem el carbassó ratllat que tenim reservat i ho barregem uns segons vel. 3.

Per acabar, aboquem la massa en un motlle greixat i ho posem al forn uns 45 minuts.