Bescuit de carabassó i xocolata



Ingredients
- 200 g de farina
- 150 g de carbassó
- 50 g de cacau en pols
- 1 culleredeta de llevat
- 1 culleredeta de canyella
- 80 g de mantega (temperatura ambient)
- 200 g de sucre
- 1 culleredeta d’ essència de vainilla
- 2 ous
- 125 g de llet
- 60 g de nous picades
- 1 culleredeta de bicarbonat
- 1 mica de sal
Elaboració
Us presentam la recepta per fer-la tradicionalment i amb Thermomix.
Tradicional
Pelem i ratllem el carbassó.
Barregem i tamisem la farina, el cacau, el llevat i canyella. Hi afegim el carbassó ratllat i ho reservem.
Batem els ous juntament amb el sucre fins que blanquegin. Hi incorporem la mantega (punt pomada), la llet, el bicarbonat i la sal, ho barregem fins que estiguin tots els ingredients ben integrats.
Hi afegim les nous picades i la barreja de la farina i el carabassó. Ho barregem bé.
Per acabar, aboquem la massa en un motlle greixat i ho posem al forn uns 45 minuts.
__________
Thermomix
Pelem el carbassó, el tallem a quarts i ratllem 5 seg / vel 4. Ho retirem i ho reservem.
Rentem el got, afegim els ous amb el sucre i batem 6 min / 37 º / vel 3 1/2 , passat aquest temps, tornem a programar el mateix temps però sense temperatura.
Hi incorporem la mantega ( punt pomada), la llet, el bicarbonat i la sal i ho barregem 5 segons / nivell 3 1/2.
Hi afegim la farina, el cacau, el llevat, la canyella, les nous picades i ho barregem uns segons vel 3 .
Hi aboquem el carbassó ratllat que tenim reservat i ho barregem uns segons vel. 3.
Per acabar, aboquem la massa en un motlle greixat i ho posem al forn uns 45 minuts.
M’encanta! ja havia vist aquesta combinació i em xoca bastant, amb aquesta pintassa l’haurem de provar! sort!