Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ingredients

  • Mandarines
  • 1 taronja
  • Sucre moreno (1/4 del pes de la fruita)
  • 20 g de gingebre
  • Pasta brisa

Elaboració
Comencem pelant les mandarines, i també una taronja, a sang. ‘A sang’ vol dir tallar els caps de la taronja i després llevar-li la pell amb un tall vertical, de dalt a baix. Seguim preparant les mandarines. Les tallem a trossets i procurem que no hi quedi cap pinyol. Les introduïm dins l’olla i també hi posem el sucre i el gingebre. Ho deixem coure, a foc lent. Mentrestant, posem a esteril·litzar els pots de la conserva, important! S’han de bullir durant uns 15 minuts. inalment, al cap d’una hora i una mica més ja tindrem la melmelada a punt. La introduïm als pots, que taparem i girarem del revés en calent perquè facin el buit. Se’ns conservaran un any al rebost, sempre i quan estiguin en un lloc fosc, sec i fresc. Amb la melmelada que no m’hi va cabre als pots vaig fer aquestes casssoletes, aquestes floretes, dieu-n’hi com volgueu. La pasta és brisa i també hi ha una mica de mató i unes llavors de rosella.