Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ingredients

Per 6 gotets:

Per fer els gots de xocolata:

  • 200 g de xocolata per a postres
  • Globus d’aigua

Per fer la mousse de xocolata:

  • 90 g de xocolata negra per a postres
  • 15 g de mantega
  • 2 ous
  • 40 g de sucre

Elaboració
Per als gots de xocolata:

Inflem els globus d’aigua a la mida que més ens agradi, tenint en compte que hauran de caber en un got de vidre i els netegem amb un drap moll amb aigua. Fonem la xocolata al microones o al bany maria i un cop fosa la posem en un got de vidre. Preparem una safata que pugui anar al congelador i hi posem un paper sulfuritzat. Hi aboquem sis cullerades de xocolata fosa, que formaran la base dels gots. Tot seguit, endinsem els globus dins el got que està ple de xocolata i els posem a sobre de la base que hem preparat. Per acabar, els posem dins el congelador durant uns minuts fins que veiem que la xocolata ja està dura i llavors explotem els globus amb una agulla i els desenganxem de la xocolata. Ja tendrem els gotets de xocolata fets! Els guardem a la nevera.

Per a la mousse:

Fonem la xocolata i la mantequilla i ho deixem refredar una mica. Separem les clares dels vermells d’ou i afegim els dos vermells a la xocolata i la mantega i ho barregem bé amb una varilla. Després, hi afegim el sucre i ho continuem batent fins que tots els ingredients estiguin ben integrats.
Per altra banda, muntem les clares d’ou a punt de neu i quan estiguin llestes les afegim a la mescla anterior, hem d’anar molt alerta que no baixin!
Per finalitzar el plat, aboquem la mousse dintre dels gotets i ho deixem a la nevera un mínim de 2 hores abans de servir.