Ingredients
Pasta Wanton (per a cada mil fulls necessitem 3 plaques)

1/2 l de nata per muntar (35% MG)

Gerds

Móres

(o qualsevol altra fruita del bosc)

Sucre glaç

1 beina de vainilla
Elaboració
A la safata del forn posem paper especial per a forn, hi anem col·locant les plaques de pasta i les empolvorem amb sucre glaç. Amb el forn preescalfat les coem durant uns 5 minuts, vigileu perquè de seguida es cremen. les traiem del forn i deixem refredar. Les podem fer abans i tenir-les preparades (no s’estoven).

Tallem la beina de vainilla pel mig i amb la punta d’un ganivet rasquem les llavors , les afegim a la nata que tenim en un bol (ha de ser ben freda) i la muntem. Reservem a la nevera.

Muntem els mil fulls (que ens quedem curts, eh?..)

Posem una cullerada de nata en una de les galetes de pasta wanton, per sobre hi repartim móres, tapem amb una altra galeta i repetim amb nata i gerds, tapem i acabem amb móres o gerds, al nostre gust.