Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ingredients

  • 3 tubs de galetes maría (no daurades)
  • ½ litre de llet
  • 250 grams de margarina
  • 200 grams de colacao
  • 1 pot de melmelada d’albercoc/préssec (una que sigui fàcil d’untar, no gaire espessa)

Elaboració

Barrejau la margarina amb el colacao fins que quedi una crema de cacao (millor amb el robot o la batedora). Mirau el color de la mescla i posau-hi més colacao al gust.

Mullau les galetes maria en llet amb cura que no s’estovin massa. Mullau solament les necessàries per a cada capa. Posau-les en forma de circle (una galeta al mig i les altres 6 al voltant, emplenau els buits dels laterals amb trossos de galeta).

Amb una espàtula, esteneu sobre les galetes una capa no gaire gruixuda de melmelada d’albercoc/préssec. Tornau a mullar les galetes en llet i posau una altra capa de galetes sobre la melmelada. Esteneu una capa de la crema de colacao sobre les galetes (que no sigui molt espessa). Tornau a mullar galetes i feis-ne una altra capa. Alternau una capa de galetes, melmelada, galetes i xocolata fins a arribar a l’altura desitjada. Al final cobriu tot el pastís amb una capa de xocolata. Reservau-ho a la nevera. És millor fer-ho d’un dia per a un altre, o fins i tot un parell de dies abans de menjar-ho.

Hi podeu posar maduixes al damunt per donar color al pastís.

Nota: Es pot fer més alta amb un altre tub de galetes, llavors cal afegir-hi més margarina i colacao.