Ingredients

  • 3 tubs de galetes maría (no daurades)
  • ½ litre de llet
  • 250 grams de margarina
  • 200 grams de colacao
  • 1 pot de melmelada d’albercoc/préssec (una que sigui fàcil d’untar, no gaire espessa)

Elaboració

Barrejau la margarina amb el colacao fins que quedi una crema de cacao (millor amb el robot o la batedora). Mirau el color de la mescla i posau-hi més colacao al gust.

Mullau les galetes maria en llet amb cura que no s’estovin massa. Mullau solament les necessàries per a cada capa. Posau-les en forma de circle (una galeta al mig i les altres 6 al voltant, emplenau els buits dels laterals amb trossos de galeta).

Amb una espàtula, esteneu sobre les galetes una capa no gaire gruixuda de melmelada d’albercoc/préssec. Tornau a mullar les galetes en llet i posau una altra capa de galetes sobre la melmelada. Esteneu una capa de la crema de colacao sobre les galetes (que no sigui molt espessa). Tornau a mullar galetes i feis-ne una altra capa. Alternau una capa de galetes, melmelada, galetes i xocolata fins a arribar a l’altura desitjada. Al final cobriu tot el pastís amb una capa de xocolata. Reservau-ho a la nevera. És millor fer-ho d’un dia per a un altre, o fins i tot un parell de dies abans de menjar-ho.

Hi podeu posar maduixes al damunt per donar color al pastís.

Nota: Es pot fer més alta amb un altre tub de galetes, llavors cal afegir-hi més margarina i colacao.