Profiterols de cacau

Ingredients
Per a la pasta dels profiterols:

  • 125 cl d’aigua
  • 25 g de mantega
  • 25g de saïm
  • Un polsim de sal
  • 60 g de farina (tamisar)
  • 15 g de cacau
  • 2-3 ous (els que es begui la pasta)

Per al farcit:

  • Nata muntada
  • Sucre en pols
  • Essència de vainilla
  • Maduixes
  • Xocolata blanc (opcional)
  • Coco (opcional)
  • Confitura de maduixa cassolana(opcional)

Elaboració
-Muntau la nata, quan sigui mig muntada afegiu-hi el sucre i l’essència a poc a poc i acabau-ho de muntar. Després, deixau-ho dins la gelera.
-Encalentiu l’aigua amb la mantega, el saîm i el polsim de sal.
-Afegiu de cop la farina amb el cacau dins el líquid.
-Remenau fins que torni una pasta.
-Deixau que la pasta torni teba.
-Anau afegint-hi els ous un darrere l’altre, remenau-ho perquè es begui bé.
-Posau dins una mànega pastissera i fer muntets, enfornau a 180º durant 10 minuts.
-Quan estiguin cuits i freds, xapau-los per la meitat i ompliu-los de la chantilly amb les maduixes.
-Decorau-ho de la manera que usagradi:
a) Banyau-ho amb xocolata blanc per damunt i posau-hi maduixes.
b) Posau confitura de maduixa al damunt de la tapadora amb un polsim de coco.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.