Ingredients
Per a la pasta dels profiterols:
- 125 cl d’aigua
- 25 g de mantega
- 25g de saïm
- Un polsim de sal
- 60 g de farina (tamisar)
- 15 g de cacau
- 2-3 ous (els que es begui la pasta)
Per al farcit:
- Nata muntada
- Sucre en pols
- Essència de vainilla
- Maduixes
- Xocolata blanc (opcional)
- Coco (opcional)
- Confitura de maduixa cassolana(opcional)
Elaboració
-Muntau la nata, quan sigui mig muntada afegiu-hi el sucre i l’essència a poc a poc i acabau-ho de muntar. Després, deixau-ho dins la gelera.
-Encalentiu l’aigua amb la mantega, el saîm i el polsim de sal.
-Afegiu de cop la farina amb el cacau dins el líquid.
-Remenau fins que torni una pasta.
-Deixau que la pasta torni teba.
-Anau afegint-hi els ous un darrere l’altre, remenau-ho perquè es begui bé.
-Posau dins una mànega pastissera i fer muntets, enfornau a 180º durant 10 minuts.
-Quan estiguin cuits i freds, xapau-los per la meitat i ompliu-los de la chantilly amb les maduixes.
-Decorau-ho de la manera que usagradi:
a) Banyau-ho amb xocolata blanc per damunt i posau-hi maduixes.
b) Posau confitura de maduixa al damunt de la tapadora amb un polsim de coco.