Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ingredients

– 500 g de melicotons, pelats, sense pinyol i tallats a bocins.
– 250 g de sucre
– 1 culleradeta de suc de llimona
– 1 poma sense pelar i tallada a quarts

Preparació

Primer de tot posam els melicotons, el sucre i el suc de llimona dins una casserola i els deixam bullir a foc lent durant una hora, remenant-los de tant en tant.

Després ho triturarem, juntament amb la poma (li llevarem la pell) i deixarem a part un parell de bocins de melicotons perquè li donin textura a la confitura.

En calent, ho posam tot dins pots esterelitzats.

Nota: La poma ajuda a fer espessir la melmelada, sense haver d’usar pecticina o agar.

Per esterelitzar: Els posam els pots drets i tancats amb la tapa dins una olla. La confitura ha d’arribar a dalt de tot. Hi afegim aigua. L’aigua ha de quedar de 2 a 5 centímetres per damunt els pots. Els posam a bullir durant 30 minuts. (El temps es compta a partir que comença a bullir).