Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ingredients

Per a dues persones:

Ingredients ensalada:
– 2 Tomàtigues
– 1 Alvocat
– 1 formatge mozzarella di bufala
– Blat de moro
– Brots tendres d´ensalada

Ingredients salsa pesto:

– 50 g de fulles d’alfabaguera plana
– 4 culleretes de pinyons
– 2-4 gran d’all
– 120 ml d’oli d’oliva verjo
– 115 g de formatge parmesà acabat de ratllar
– 25 g de formatge pecorino acabat de ratllar
– Sal
– Pebre bo

Preparació

Aquesta ensalada és molt senzilla de fer. Tan sols hem de fer ben néts els ingredients i tallar-los a rodanxes i després emplatar al gust o si voleu podeu emprar la presentació de la fotografia adjunta.

La salsa al pesto la podeu comprar feta o si voleu la podeu fer en un moment amb el morter. Picarem l’alfabaguera, els alls i els pinyons fins a tenir una pasta homogènea. Afegirem la meitat de l’oli i batrem fins a tenir una pasta amb una consistència cremosa. Després anirem afegint la resta de l’oli com si féssim all i oli, poc a poc, sense deixar de batre, fins a tenir una emulsió perfecta.

Finalment afegirem els formatges, remenarem amb una cullera de fusta i rectificarem de sal i pebre bo.

Bon profit.

Vaig aprendre la recepta del cuiner Àgab Rullan.