Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ingredients

Per a 4 persones:
Una bossa d’ensalada de brots tendres
– 2 tomàtigues
– 1 llauna de tonyina
– 1 llauna d’anxoves
– 1 pot d’espàrrecs blancs
– 1 llauna petita de blat de moro
– 200 gr de salmó fumat
– 2 pebres blancs (pebres verds mallorquins)

– Sal
– Oli
– Vinagre de Mòdena

Preparació

Una ensalada no duu gaire feina, per començar tan sols hem de fer neta la verdura, tallar els pebres blancs a daus i les tomàtigues a talls.

Dins un bol anirem ficant els ingredients per a que ens sigui més senzill fer la mescla. En tenir-ho tot bastarà amanir l’ensalada amb una mica d’oli, una pisca de sal i el vinagre de Mòdena. No m´agrada fer posar molta cosa per amanir, així notarem millor el salmó i les anxoves.

Bon profit.