Ingredients

Per a 4 persones:
Una bossa d’ensalada de brots tendres
– 2 tomàtigues
– 1 llauna de tonyina
– 1 llauna d’anxoves
– 1 pot d’espàrrecs blancs
– 1 llauna petita de blat de moro
– 200 gr de salmó fumat
– 2 pebres blancs (pebres verds mallorquins)

– Sal
– Oli
– Vinagre de Mòdena

Preparació

Una ensalada no duu gaire feina, per començar tan sols hem de fer neta la verdura, tallar els pebres blancs a daus i les tomàtigues a talls.

Dins un bol anirem ficant els ingredients per a que ens sigui més senzill fer la mescla. En tenir-ho tot bastarà amanir l’ensalada amb una mica d’oli, una pisca de sal i el vinagre de Mòdena. No m´agrada fer posar molta cosa per amanir, així notarem millor el salmó i les anxoves.

Bon profit.