Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ingredients

– Un sobre de gelatina de fruita
– 1 paquet de gelatina neutra en fulls
– 200 g de sucre
– 200 ml d’aigua

Preparació

Primer de tot, agafam una olla petita, abocamm l’aigua i hidratam tota la gelatina neutra. Un cop hidratada, posam l’olla al foc i afegim el sucre. Remenam sense parar fins que el sucre s’hagi dissolt.

Tot seguit, incorporam la gelatina de gustos i ho deixam al foc i ho barrejam. S’ha de procurar que no arribi a bullir en cap moment.

Quan tot està ben remenat i comença a agafar consistència, posam la barrejar en un motlle per a bombons untat lleugerament amb oli (recomanable, de gira-sol o de parafina, que es pot trobar a les farmàcies. El d’oliva deixa un regust desagradable i massa fort). Deixam refredar una mica els motlles i els fiqam a la nevera durant unes hores. Millor si és d’un dia per l’altre.

L’endemà, treim les gominoles amb cura i les arrebossam amb sucre. Queden més bé si les arrebossau just abans de consumir.