Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ingredients:

Per a 6 persones

– 500 g de puré de carbassa
– 600 g de farina
– 1 ou
– 20 g de mantega
– Sal
– Un pessic de nou moscada
– 150 g de formatge gorgonzola
– 1 iogurt natural
– 30 ml de nata

Preparació:

En un bol gros barrejam el puré de carbassa amb la farina, l’ou, un pessic de sal, la mantega i una mica de nou moscada. Ho mesclam a poc a poc, de manera que es vagin integrant tots els ingredients. Deixam reposar la massa devers 5 minuts i procedim a realitzar, amb l’ajuda d’una forqueta, petites peces de forma ovalada. Podem marcar unes ratlles amb la forquilla per decorar els nyoquis. És un procés lent i laboriós. Un cop fets els nyoquis, els posam en aigua bullent amb una mica de sal i els deixam coure fins que surin sobre la superfície de la cassola.

Per fer la salsa, batem conjuntament el formatge, el iogurt i la nata. Emplatam. Podem afegir-hi també unes nous o uns xampinyons per decorar i fer el plat més complet.
Esper que gaudiu d’aquesta recepta de Nyoquis de carbassa amb salsa gorgonzola!