Ana Casanova, professora del CETT-UB, proposa una recepta per fer durant aquests dies de confinament: pasta amb carbonara de carbassó
Eliminau el greix de la carn i tallau-la a trossos petits. Posau una greixonera un poc fonda al foc amb 4 cullerades
>Podem començar daurant els pinyons en una paella . Els deixem refredar i mentre,tallem a trossets els alls i l'alfàbrega.
Recepta de canelons de bolets
3 mins de lectura
3 Un plat ideal per aquestes festes
Netegeu bé els bolets i escorreu-los bé.
Fregir una ceba tendra gran tallada ben petita en quatre cullerades d'oli de ceps. Després, afegir dos grans d'all tallades ben petites
Amanida de pasta amb alvocat
1 min. de lectura
1 Plat principal/PastaBaixa/Ingredients Per a 4 persones 250 g de pasta 1 alvocat madur però no gaire 2 llaunes de tonyina petites El
/Marisc i peix/PastaMitjana/Entre 30 i 60 minutsIngredients: Per a 4 persones 320 gr. d’espaguetis Una sípia de 500/750 gr. amb la bosseta
Recepta: Nyoquis de carbassa amb salsa gorgonzola
1 min. de lectura
1 En un bol gros barrejam el puré de carbassa amb la farina, l'ou, un pessic de sal, la mantega i una mica
Una recepta ideal per aquestes festes
Calamarata
1 min. de lectura
/Marisc i peix/PastaBaixa/Entre 30 i 60 minutsLa calamarata és una pasta amb forma de anells de calamars amb una salsa de calamars.
Per començar, treieu la pell a la salsitxa, esmicoleu-la i coeu-la en una paella amb un raig d’oli (molt poc)...
Aquesta recepta us agradarà molt per a l´estiu, és molt senzilla de fer.
Començarem bullint els llaços de pasta i mentrestant tallarem els