Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ingredients

  • 32 galetes del tipus Oreo (sense el farcit)
  • 2 cullerades soperes de sucre
  • un pessic de sal
  • 85 grams de mantega fosa
  • 340 grams de xocolata negra
  • 1 pessic de sal
  • 200 ml de nata
  • Taronja confitada

Elaboració

Elaboració de la base de la tarta:
Preescalfeu el forn a 180º
Foneu la mantega i reserveu-la.
Al robot, tritureu tots els ingredients de la base fins a quedar com molles.
Exteneu les molles per damunt d’un motlle de base desmontable folrat amb paper vegetal. Fixeu-lo bé a la base i a les parets. (És igual que quedi irregular perquè li dona un aire més natural).
Coeu-lo al forn durant 20 minuts.
Retireu-lo del forn i deixar refredar dins el mateix motlle.

Elaboració del farcit:
Ratlleu la xocolata dins un bol i afegiu-hi un pessic de sal.
Escalfeu la nata sense parar de remanar fins que comenci a bullir. Retireu-la del foc.
Aboqueu dins el bol amb la xocolata i remaneu-ho fins a dissoldre tota la xocolata.
Deixeu-ho refredar una mica.
Aboqueu-ho dins la tarta i deixeu-ho acabar de refredar a la nevera durant 30 minuts.

Acabeu la tarta decorant-la amb la taronja confitada