Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

A la bodega Gaudeix de Palma podreu menjar autèntiques exquisideses com els Ferrero de morcilla amb crema de poma, el cruixent de coa de bou, les croquetes de gambes o l’escamerlà amb morcilla. També cal ressenyar molt positivament els ous romputs amb ibèric o les favetes amb camallot coent. Una cuina excel·lent que ens ofereix la xef Maria Moreno. De postres, cal destacar el goxua, unes postres basques a base de merenga, bescuit i crema.

Hi podeu assaborir una carta selecta de vins que periodicament es va renovant a partir de l’assessorament de la somellier Cristina Diaz.

El local és petit, però molt agradable. Disposa d’una terrasseta exterior i de dues plantes en què s’hi respira molt bon ambient.

Ver mapa más grande