Restaurant Can Bernat Portocolom

El restaurant Can Bernat de Portocolom és un dels clàssics de la comarca de Migjorn. És una fonda familiar en la qual hi destaquen els arrossos, com també el peix i el marisc.

Està situat devora Cala Marçal i el varen obrir Miquel Amengual i Maria Grimalt l’any 1958. De llavors ençà, segueixen la mateixa recepta per fer els arrossos, amb la sípia com a protagonista, ja que la tinta d’aquest animal és essencial per al fondo que elaboren. El negoci es va batiar com a Can Bernat en honor al pare Miquel Amengual i al fill del matrimoni Amengual-Grimalt. Després, el restaurant va passar Bernat Amengual i a Joana Roig i, actualment, el regenta la tercera generació amb Maria Amengual i Miquel Ramis al capdavant.

Cal destacar que té aparcament propi i que el producte sempre és fresc, de la llonja de Portocolom, concretament de la barca de Ramon del Penyal Roig. A més, miren molt perquè el producte sigui local, per exemple, als aperitius no hi falta mai el paté de Felanitx i tenen una bona carta de vins de Felanitx com Vi d’Auba, Armero i Adrover, Ànima Negra i 4 Kilos, entre altres de Mallorca.

Visualitza el mapa complet

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

 

Latest from Restaurants