El restaurant Can Bernat de Portocolom és un dels clàssics de la comarca de Migjorn. És una fonda familiar en la qual hi destaquen els arrossos, com també el peix i el marisc.

Està situat devora Cala Marçal i el varen obrir Miquel Amengual i Maria Grimalt l’any 1958. De llavors ençà, segueixen la mateixa recepta per fer els arrossos, amb la sípia com a protagonista, ja que la tinta d’aquest animal és essencial per al fondo que elaboren. El negoci es va batiar com a Can Bernat en honor al pare Miquel Amengual i al fill del matrimoni Amengual-Grimalt. Després, el restaurant va passar Bernat Amengual i a Joana Roig i, actualment, el regenta la tercera generació amb Maria Amengual i Miquel Ramis al capdavant.

Cal destacar que té aparcament propi i que el producte sempre és fresc, de la llonja de Portocolom, concretament de la barca de Ramon del Penyal Roig. A més, miren molt perquè el producte sigui local, per exemple, als aperitius no hi falta mai el paté de Felanitx i tenen una bona carta de vins de Felanitx com Vi d’Auba, Armero i Adrover, Ànima Negra i 4 Kilos, entre altres de Mallorca.

Visualitza el mapa complet