/

Vi, vermut i variat mallorquí

El Grup Disset i la Cadena Ser han organitzat la primera edició de la mostra Vi, vermut i variat mallorquí, que tendrà lloc al Palau de Congressos de Palma

La mostra gastronòmica es farà els dies 16, 17 i 18 de març.

El Grup Disset i la Cadena Ser han organitzat la primera edició de la mostra Vi, vermut i variat mallorquí, que tendrà lloc al Palau de Congressos de Palma.

La idea és que els assistents puguin tastar les tapes, vermuts, variats i vins més suggerents dels restaurants, bars i cellers illencs. Romandrà oberta divendres de 19 a 24 hores, dissabte de 12 a 24 hores i diumenge de 12 a 24 hores.

Hi participaran més de 30 paradetes de degustació, amb els principals cellers mallorquins: Macià BatleJosé L. FerrerDos PerellonsSon BordilsVins NadalArmero Adrover, La Vermutera; els restaurants: Celler de Can Amer d’Inca, restaurant Es Cruce, bar Mavi, restaurant Tragaluz by Melià, restaurant Can Arabí, restaurant Can Beia, entre altres, i els cuiners Pau Navarro i Ariadna Salvador del restaurant ClandestíMaria Salinas y el mestre tallador de pernil salat, Juan José Escolano, a més de l’Arabay Coffe Truck, una cita que estarà amenitzada amb pop, swing, funky, soul i jazz.

També podreu assistir al show culinari i humorístic a càrrec de la Cadena Ser, ‘Canela Fina’ protagonizat per l’actor i gastrònom, Juan Echanove; el cuiner, David de Jorge Robin Food; el periodista de TVE, Sergio Sauca i el periodista de la Cadena Ser, Juan Carlos Ortega.

Fotos: Cristina Ortega - Cadena Ser - Disset

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat