S’ha celebrat al recinte del Palma Arena els dies 5, 6 i 7 de febrer 

La segona edició de la Fira Horeca 2018 ha acabat amb més participació i un programa més ampli que l’edició anterior. Cal destacar les múltiples activitats que s’hi han preparat com el concurs de Baristes, organitzat per Ara Bay; els show cookings de cuiners com Marcel RessJonay HernándezMaria SalinasMiquel Gelabert, etc., les ponències i les presentacions, com la xerrada de la nutricionista Gemma Bes que va presentar el seu llibre Vivir sin gluten; a més de la presentació del llibre de Margalida Castells, que va presentar el llibre Mallorca a la cuina, il·lustrat per Mar Oliver i guardonat amb el premi Gourmand a la categoria de llibre de cuina traduït dels Gourmand World Cookbook Award 2018. També hi va participar Matias Providenti, que va fer una demostració en directe de postres, i la DO Binissalem, que ha ofert un tast de vins.

La cita té el suport de la Agència de Turisme de la Conselleria de Turisme del Govern de les Illes Balears i està organitzat per Todo Eventos. L’interès dels professionals per assitir-hi com a expositors es va fer patent tot d’una quan al passat mes de novembre ja s’havien cobert el 50% de les places disponibles. Entre d’altres, hi han estat presents Licors Moyà, que han presentat el seu deliciós licor d’ametla, i els alumnes de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears,que varen preparar una degustació d’una torrada amb tòfona de xoxolata i oli d’oliva de Mallorca i Flor de Sal d’es Trenc.

Tot i això, s’hi ha notat a faltar rebosters tradicionals, atès que l’oferta que hi havia en aquest àmbit era industrial i congelat.