Un ampli programa de propostes paral·leles al concurs

Paral·lelament al concurs Protur Chef, s’han organitzat diferents activitats que permeten gaudir de la gastronomia amb tot tipus de propostes i experiències rellevants com a tallers, degustacions, tasts, etc.

Els assistents poden participar en diversos tallers de 20 persones màxim, per a majors de 18 anys i seran impartits en Protur Biomar Gran Hotel & Spa .

(Prèvia reserva al telèfon 971 812 010)

 

Taller Sushi 25€

2 hores de durada

Impartit per Oscar Molino en el Rest. Asian

Divendres 16/03 i Dissabte 17/03 (17:00h)

 

Taller de formatge fresc 20€

1,30 hores de durada

Impartit per Miguel Fullana en el Rest. La Toscana

Divendres 16/03 (17:00h)

 

Taller de panades dolces 15€

1,30 hores de durada

Impartit per Lluís Brunet en Rest. La Toscana

Dissabte 17/03 (10:00h)

 

Taller d’ensaïmades casolanes 15€

1,30 hores de durada en Rest. La Toscana

Impartit per les germanes Soler

Dissabte 17/03 (12:00h)

 

Taller de pans especials 15€

1,30 hores de durada

Impartit per Lluís Brunet en Rest. La Toscana

Dissabte 17/03 (15:00h)

 

Taller de mones de Pasqua 20€

1,30 hores de durada

Impartit per Protur Hotels en el Rest. La Toscana

Diumenge 18/03 (11:00h)

 

Els preus són per persona i taller

* En aquests tallers, cada participant ha de dur una safata de forn.

 

Tallers per a nins i nines, gratuïts, a partir de 6 anys i per a infants de 4 a 5 anys acompanyats d’un adult. Els tallers s’imparteixen en el Bar Saló i són els següents:

  • Taller de tapes, d’11 a 13 hores.
  • Taller de decoració de galletes, de 16:30 a 18:00 hores.

Mercat gastronòmic, dissabte de 10 a 20 h i diumenge de 10 a 13 h (entrada gratuïta). Hi seran presents Son Mesquidassa, Estrella Damm, Licors Moyà, Formatges Margalida Vidal, Formatges TGT, Can Company, Valle Trufa, José Abellan, Especias Crespí, Destil·leria Ca na Mora, Dolça Pastisseria, Xocolates Blanxart, Delicias de las Cuevas, barra amb ostres i cava i molt més!

També hi seran presents diverses food truck que s’instal·laran el mateix dissabte a migdia per compartir les singulars especialitats.

Show cookings

  • Divendres, 16 de març, a les 19:30 h. Show Cooking de Tomeu Caldentey
  • Dissabte, 17 de març, a les 19:30 h. Show Cooking de Paco Roncero: El menú escenificat en el restaurant.

Sopars maridatge

  • Divendres, 16 de març, a les 21:30 h, amb Miquel Oliver Vinyes i Bodegues amb assistència de l’enòleg. Preu: 50 €
  • Divendres, 16 de març, a les 21:30 h, restaurant Asian, sopar amb opció de maridatge. Menú 35 € +maridatge 15 €
  • Sopar bufet: 39 €

 

  • Dissabte, 17 de març, a les 21:30 h. Sopar maridatge amb Bodegas José Luis Ferrer 50 €
  • Dissabte, 17 de març, a les 21:30 h, restaurant Asian, sopar amb opció de maridatge. Menú 35 € +maridatge 15 €
  • Sopar bufet: 39 €

 

  • Diumenge, 18 de març, a les14:00 h, dinar de bufet amb cellers de la casa 30 €

Reserves al 971 812 010

Si us interessa, podeu consultar quedar-hi a dormia a l’enllaç següent: http://protur-hotels.com/ofertas-hoteles-apartamentos/protur-chef