Un berenar infantil amb productes de Mallorca

Agromallorca presenta un nou berenar infantil. A base de tomàtigues de ramellet autòctones, confitures de tomàtiga, pruna o nectarina conreades a Mallorca per Agromallorca, juntament amb galletes de forn tradicional, oli verge extra DO Oli de Mallorca i Flor de Sal d’es Trenc són els ingredients d’aquesta nova proposta.

Es tracta d’un pack 100% natural pensat per alimentar d’una manera sana els més joves i no tan menuts de la casa. La presentació es va fer divendres 6 d’abril, a l’Eroski del carrer d’Aragó i va comptar amb dos ambaixadors d’excepció: l’animadora infantil Maria Bimbolles i el cuiner Miquel Calent.

Isabel Vicens, gerent d’Agromallorca, va explicar que Tina Berenar no té conservants ni colorants. Durant l’acte també es varen presentar les terrines de polpa de tomàtiga de ramellet per fer pambolis d’una manera ràpida però sense perdre l’essència d’aquest plat.

L’acte també va comptar amb la participació de Mateu Ginard, director general d’Agricultura i Ramaderia del Govern dels Illes Balears; Miquel Gual, president de la Cooperativa Agrícola Sant Bartomeu de Sóller; Biel Sampol, gerent de Flor de Sal; i Alfredo Herráez, director d’Eroski a les Illes Balears.

Tots els participants destacare  la importància d’impulsar al sector agrícola de les Balears a través del consum de productes locals, tant per la gran qualitat d’aquests com per minimitzar el transport i contribuir a la preservació de l’entorn natural i el paisatge.