L’Ajuntament d’Alaró, juntament amb 16 restaurants, ha organitzat una nova edició de la cita culinària Alaró Cuina amb Bolets.

Durant dues setmanes, els restaurants oferiran plats que tendran els esclata-sangs, les gírgoles i els picornells, entre altres bolets, com a protagonistes.

L’activitat comença el 26 de novembre i acaba el 12 de desembre, i té el suport del Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local del Consell de Mallorca. Llorenç Perelló, batle d’Alaró, convida a tothom a gaudir d’aquestes jornades culinàries d’un dels aliments més saborosos de la tardor, amb seny, complint les mesures higièniques.

Els restaurants que hi participen i els plats que hi ofereixen són els següents:

  • Bar Sa Granja:
    – Frit de porc amb bolets

    Dilluns: tancat Divendres i dissabtes: de 9.00 a 13.00 h. i de 20.00 a 22.30 h. Av. de la Constitució, 39

 

  • Restaurant Vila Cinc  Plaça de la Vila, 5
    – Wok de verdures amb bolets
    – Pizza amb picornells, sobrassada i camallot
    – Arròs brut amb picornells

    Dilluns: tancat.

 

  • Restaurant Terra, Mar & Foc  de la Constitució, 40
    – Variat mallorquí de bolets en diferents coccions.
    Dilluns (només vespre) i dimarts: tancat.

 

  • Bar Avinguda  de la Constitució, 19
    – Frit de matances amb gírgoles i esclata-sangs.
    Diumenge: tancat. De Dilluns a dissabte: 6.00 a 24.00 h.

 

  • Simon’s. The Bar  Carrer de Can Retat, 12
    – Estofat de vedella amb bolets i polenta de blat de moro.
    Diumenge, dilluns i dimarts: tancat. De dimecres a dissabte: 19.00 a 24.00 h.

 

  • Restaurant Can PuntaPlaça de la Vila, 9
    – Llom amb esclata-sangs.
    – Fideus amb bolets.
    – Frit de porc amb blaves.
    – Galta de porc amb bolets.
    – Saltat de bolets amb ous fregits.
    – Conill cuinat amb bolets i un toc de mostassa.
    – Bacallà en salsa de gírgoles.
    – Milfulls amb gambes i gírgoles.
    – Púding d’esclata-sangs i fruites del bosc.
    – Mousse de picornells.

    Dijous: tancat

 

  • Bar Sa Plaça Plaça de Sebastià Jaume, rector, 7
    – Croquetes de bolets.
    – Esclata-sangs amb sobrassada.
    – Xampinyons gratinats farcits de camallot menorquí.

    Dimecres: tancat

 

  • Pizzeria O Sole Mio. Plaça de la Vila, 4
    – Lasanya de bolets amb beixamel d’esclata-sangs
    – Fruit de bolets

    Dimarts i dimecres: tancat, excepte festius. Horari: de 12.00 a 16.00 i de 19.30 a 23.00 h.

 

  • Bar Gent GranCarrer de Joan Mir, ermità, 4
    – Pepito de llom amb bolets
    Diumenge horabaixa: tancat

 

  • Restaurant Sa Fonda Carrer de Can Ros, 4
    – Llom amb col i esclata-sangs
    Dilluns i dimarts: tancat

 

  • El trastero cuina bar Plaça de Cabrit i Bassa, 5
    – Croquetes de bolets amb salsa holandesa
    – Torrades d’humus de tòfona i bolets amb formatge
    – Filet amb salsa de bolets silvestres i puré de moniato
    – Ensalada de vedella i bolets
    – Boletus de brossat amb coulis de fruites del bosc

    Dimarts: tancat. De dilluns a diumenge: 13.00 a 16.00 h. / 19.00 a 22.00 hores.

 

  • Acros  Carrer de la Verge del Refugi, 1
    – Pizza de formatge maonès i esclata-sangs
    Dilluns i dimarts: tancat

 

  • Cycling Planet  de la Constitució, 26
    – Pa amb oli de sobrassada amb bolets i Mel Vici
    De dilluns a divendres: 9.00 a 20.00 h. Dissabtes, diumenge i festius: 9.00 a 14.00 h.

 

  • Cafeteria Sport Alaró de la Constitució, 7
    – Sípia amb picornells
    – Pa amb oli amb esclata-sangs
    – Frit amb blaves

    Sopar: dijous, divendres i dissabtes Dinars: dissabte i diumenge

 

  • Bar Squash Carrer d’Alexandre Fleming, 14
    – Frit de matances amb bolets
    – Llonguets de sobrassada i botifarró amb picornells

    Només els dimecres

 

  • Es Xiringo Parc de Son Tugores
    – Canelons farcits d’ànec i foie amb beixamel de bolets
    – Noodles amb bolets i musclos
    – Canelons farcits d’ànec i foie amb beixamel de bolets
    – Broquetes de gírgoles i gambes al curri amb arròs basmati
    – Canelons farcits d’ànec i foie amb beixamel de bolets
    – Espinacs a la crema amb camagrocs, trompetes de la mort i ou escalfat

    Divendres: vespre. Dissabte: 12.00 a 22.30 h.
    Diumenge: 12.00 a 22.00 h.