Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

L’Ajuntament d’Alaró, juntament amb 16 restaurants, ha organitzat una nova edició de la cita culinària Alaró Cuina amb Bolets.

Durant dues setmanes, els restaurants oferiran plats que tendran els esclata-sangs, les gírgoles i els picornells, entre altres bolets, com a protagonistes.

L’activitat comença el 26 de novembre i acaba el 12 de desembre, i té el suport del Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local del Consell de Mallorca. Llorenç Perelló, batle d’Alaró, convida a tothom a gaudir d’aquestes jornades culinàries d’un dels aliments més saborosos de la tardor, amb seny, complint les mesures higièniques.

Els restaurants que hi participen i els plats que hi ofereixen són els següents:

  • Bar Sa Granja:
    – Frit de porc amb bolets

    Dilluns: tancat Divendres i dissabtes: de 9.00 a 13.00 h. i de 20.00 a 22.30 h. Av. de la Constitució, 39

 

  • Restaurant Vila Cinc  Plaça de la Vila, 5
    – Wok de verdures amb bolets
    – Pizza amb picornells, sobrassada i camallot
    – Arròs brut amb picornells

    Dilluns: tancat.

 

  • Restaurant Terra, Mar & Foc  de la Constitució, 40
    – Variat mallorquí de bolets en diferents coccions.
    Dilluns (només vespre) i dimarts: tancat.

 

  • Bar Avinguda  de la Constitució, 19
    – Frit de matances amb gírgoles i esclata-sangs.
    Diumenge: tancat. De Dilluns a dissabte: 6.00 a 24.00 h.

 

  • Simon’s. The Bar  Carrer de Can Retat, 12
    – Estofat de vedella amb bolets i polenta de blat de moro.
    Diumenge, dilluns i dimarts: tancat. De dimecres a dissabte: 19.00 a 24.00 h.

 

  • Restaurant Can PuntaPlaça de la Vila, 9
    – Llom amb esclata-sangs.
    – Fideus amb bolets.
    – Frit de porc amb blaves.
    – Galta de porc amb bolets.
    – Saltat de bolets amb ous fregits.
    – Conill cuinat amb bolets i un toc de mostassa.
    – Bacallà en salsa de gírgoles.
    – Milfulls amb gambes i gírgoles.
    – Púding d’esclata-sangs i fruites del bosc.
    – Mousse de picornells.

    Dijous: tancat

 

  • Bar Sa Plaça Plaça de Sebastià Jaume, rector, 7
    – Croquetes de bolets.
    – Esclata-sangs amb sobrassada.
    – Xampinyons gratinats farcits de camallot menorquí.

    Dimecres: tancat

 

  • Pizzeria O Sole Mio. Plaça de la Vila, 4
    – Lasanya de bolets amb beixamel d’esclata-sangs
    – Fruit de bolets

    Dimarts i dimecres: tancat, excepte festius. Horari: de 12.00 a 16.00 i de 19.30 a 23.00 h.

 

  • Bar Gent GranCarrer de Joan Mir, ermità, 4
    – Pepito de llom amb bolets
    Diumenge horabaixa: tancat

 

  • Restaurant Sa Fonda Carrer de Can Ros, 4
    – Llom amb col i esclata-sangs
    Dilluns i dimarts: tancat

 

  • El trastero cuina bar Plaça de Cabrit i Bassa, 5
    – Croquetes de bolets amb salsa holandesa
    – Torrades d’humus de tòfona i bolets amb formatge
    – Filet amb salsa de bolets silvestres i puré de moniato
    – Ensalada de vedella i bolets
    – Boletus de brossat amb coulis de fruites del bosc

    Dimarts: tancat. De dilluns a diumenge: 13.00 a 16.00 h. / 19.00 a 22.00 hores.

 

  • Acros  Carrer de la Verge del Refugi, 1
    – Pizza de formatge maonès i esclata-sangs
    Dilluns i dimarts: tancat

 

  • Cycling Planet  de la Constitució, 26
    – Pa amb oli de sobrassada amb bolets i Mel Vici
    De dilluns a divendres: 9.00 a 20.00 h. Dissabtes, diumenge i festius: 9.00 a 14.00 h.

 

  • Cafeteria Sport Alaró de la Constitució, 7
    – Sípia amb picornells
    – Pa amb oli amb esclata-sangs
    – Frit amb blaves

    Sopar: dijous, divendres i dissabtes Dinars: dissabte i diumenge

 

  • Bar Squash Carrer d’Alexandre Fleming, 14
    – Frit de matances amb bolets
    – Llonguets de sobrassada i botifarró amb picornells

    Només els dimecres

 

  • Es Xiringo Parc de Son Tugores
    – Canelons farcits d’ànec i foie amb beixamel de bolets
    – Noodles amb bolets i musclos
    – Canelons farcits d’ànec i foie amb beixamel de bolets
    – Broquetes de gírgoles i gambes al curri amb arròs basmati
    – Canelons farcits d’ànec i foie amb beixamel de bolets
    – Espinacs a la crema amb camagrocs, trompetes de la mort i ou escalfat

    Divendres: vespre. Dissabte: 12.00 a 22.30 h.
    Diumenge: 12.00 a 22.00 h.