Albert Adrià cuinarà per primera vegada a Mallorca i ho farà a quatre mans amb el xef Andreu Genestra. La cita, organitzada per la cervesa Rosa Blanca, tendrà lloc el dimarts vespre, dia 28 de maig, al restaurant Bala Roja de Palma, ubicat a l’hotel de 5 estrelles Es Príncep.

Albert Adrià, xef del restaurant Tickets de Barcelona, és una de les figures més destacades del sector a nivell estatal. El sopar restringit a 60 persones, començarà a la terrassa de l’hotel on els assistents podran maridar una quinzena d’aperitius com l’oliva esferificada, l’espàrrec tronc, el niguiri de verat d’Albert Adrià. Per la seva banda, Genestra hi prepararà el musclo en escabetxo de llorer, el porro de gamba o l’espardenya de porc negre. Seguidament, els convidats passaran a la sala on s’hi assaboriran els plats forts com la pizza d’alvocat amb cranc reial d’Albert Adrià i la galta de tonyina i cireres de Genestra, a més de les postres com el gelat de sobrassada i mel d’Adrià o el sèsam-albercoc-alcaravia de Genestra.

Els plats estaran maridats amb la cervesa Rosa Blanca, organitzadora d’aquesta cita imprescindible per als amants de la bona cuina. Rosa Blanca va néixer a Mallorca l’any 1927 i durant dècades va acompanyar els àpats i moments d’oci dels mallorquins fins que va desaparèixer l’any 1997. L’any 2018, Estrella Damm la va recuperar Rosa Blanca com a marca pròpia i va actualitzar-ne la fòrmula amb el llúpol Citra. El resultat és una cervesa fresca gastronòmica, amb un toc cítric i notes afruitades, ideal per acompanyar qualsevol moment especial.

Per a reserves cal telefonar al 660 852 132 o escriure a ambassador [arrova] esprincep [punt] com