Es farà dia 2 de juny, a les 20 hores, al Claustre del Convent de Muro i l’entrada és gratuïta

El cuiner Andreu Genestra i el forner Tomeu Arbona seran els protagonistes de la tercera edició del Show Cooking Galletes Gori de Muro. Tots dos prepararan diferents propostes culinàries amb aquesta galleta mallorquina com a protagonista.

La cita se celebrarà dia 2 de juny, a partir de les 20 hores, al Claustre del Convent de Muro. L’entrada es gratuïta i els preus són populars: les tapes valdran de 2,5 €, el tassó de vi a 2 €, 1 € la cervesa, el cafe a 1 €, i el còctel a 2 euros.

Andreu Genestra és un cuiner jove que ha sabut conquerir els paladars més selectes i crítics, guardonat amb una Estrella Michelin i un Sol de la Guía Repsol. Una cuina moderna i, alhora, arrelada a Mallorca, oberta a noves i antigues tradicions d’arreu del món que val la pena assaborir.

Tomeu Arbona és un arqueòleg gastronòmic, que ha fet possible que es recuperin antigues delícies dolces i salades mallorquines de l’oblit. Al show cooking presentarà el seu nou projecte: Olla Comuna, un espai gastronòmic alternatiu de Palma per a la investigació de la cuina històrica tradicional, sense interpretacions i que també ofereix menjar a domicili.

Còctels i molt més

El barman Andreu Genestar Femenías serà l’encarregat de preparar els còctels d’aquesta cita. Nascut a Menorca, Andreu Genestar ha preparat i servit còctels clàssics i d’autor a diversos restaurants selectes com a l’Hotel Convent de la Missió de Palma. Actualment podeu trobar els seus còctels al beach club de Platja de Muro Royal Beach.

Al show cooking, també hi trobareu cervesa natural de Cas Cerveser, el vi de Can Butxet i de Son Ramon, a més del cafè torrat a Mallorca, concretament a Lloret, de Cafès Bay.

Una cita que estarà amenitzada pel Trio Allegro.