/

Antònia Massanet i Igor Rodríguez competiran per ser la millor tapa d’Espanya

Participaran al Concurs estatal de Pintxos i Tapes Ciutat de Valladolid el mes de novembre

Els organitzadors del Concurs Estatal de Pintxos i Tapes Ciutat de Valladolid acaben de publicar els respresentants de les Illes Balears que competiran per aconseguir el primer premi. Es tracta de la cuinera Antònia Massanet i del cuiner Igor Rodríguez.

Igor Rodríguez destaca per una dilatada i premiada trajectòria en el món de la tapa i, avui dia, és el responsable de la cuina del restaurant El Bandarra de Palma. Al concurs, hi participarà amb la tapa Roscamar. Es tracta d’una rosca típica del poble de Huélaga (Extremadura), d’on prové el pare d’Igor, que en aquest cas ha versionat i que ha farcit d’un cuinat de calamar a la bruta.

Per la seva banda, Antònia Massanet, cuinera del restaurant Barefoot Hotel de Portocolom, prepararà una tapa que ha batiat com a Mel d’abella. Es tracta d’una versió de tombet fet amb una pasta airejada d’arròs amb mel i pol·len de Melvici (Alaró), i servida amb un plat de bresca sense estirar.

Guanyar serà ben complicat perquè s’enfrontaran a 43 cuiners i cuineres que, com ells, han passat a la final després d’una escrupolosa selecció de plats. La competició tendrà lloc els dies 11 i 12 de novembre a la Cúpula del Mil·lenni de la capital vallisoletana.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat