Se celebra el diumenge 28 d’octubre a Inca

El Claustre de Sant Domingo d’Inca reivindicarà per segon any consecutiu el pa tradicional. Ho fa amb la fira Pa i Coses on també es reivindica el producte local. La jornada té lloc el diumenge 28 d’octubrede 10 a 19 hores, i comptarà amb la participació de 9 forns i pastisseries, a més de 8 representants de producte local, des de vi, oli, olives, cervesa i embotits.

A més a més, hi haurà activitats complementàries des de les 10.30 hores amb animacions musicals, i un show cooking per aprendre a fer bunyols amb Vivian Caoba. Tot això juntament amb tallers sobre com fer pa i elaboracions en directe de llonguets ensaïmades.

El programa és el següent:

  • 30 hores: Actuació musical de Rocco’s Duo
  • 11 h: Elaboració en directe de pa de xeixa
  • 15 h: Showcooking, bunyolada amb Vivian Caoba
  • 12 h: Conferència: Passió! Paciència! Pa!, a càrrec de Jesús Machi, forner de l’Horno de San Bartolomé de València.
  • 12 hores: Taller infantil: Feim pa, a càrrec de José Luis Jaume del Fon Can Paco.
  • 16 hores: Elaboració en directe de llonguets i ensaïmades.
  • 30 h: Actuació musical de Rocco’s Duo
  • 17 h: Taller infantil: Feim pa, a càrrec de José Luis Jaume del Fon Can Paco.
  • 15 h:  Showcooking, bunyolada amb Vivian Caoba

Hi participen:

  • Forn Can Martí d’Inca
  • Forn Can Paco de sa Pobla
  • Pastisseria Bisanyes del Port de Pollença
  • Forn L’Exquisit de Binissalem
  • Forn Els Molins de Pollença
  • Dulceliaco de Palma
  • Forn de Binissalem de binissalem
  • Panaderia d’Trigo d’Inca
  • Tablespoon Bakery d’Inca

 

  • Can Rosselló
  • Son Catiu
  • Vins Son Bordils
  • Galletas Nerinas
  • Més Gourmet Vins i Teca
  • Cas Putxer
  • Es Recó Porrerenc
  • Confraria Cervesera Llépols del Llúpol