El Palau de Congressos acull del 24 de febrer al 2 de març la sisena edició de Catavinos FEVI, una cita per conèixer de primera mà cellers i productors premium d’arreu del món.

Hi assitiran 95 productors locals, estatals i internacionals que explicaran con fan el vi i el donaran a tastar. A més, Catavinos FEVI és una bona oportunitat per intercanviar opinions amb professionals i propietaris. L’entrada és gratuïta amb invitació o bé té un preu de 20 euros a www.islacatavinos.com.

Paral·lelament al Festival del Vi de Catavinos s’han programat diferents activitats que es faran a Catavinos (Polígon de Can Valero), Rialto Living (Palma) i al celler Ribas (Consell).

A continuació podeu consultar-ne totes les activitats. N’hi ha de ben interessants.

Dilluns 24 – de 17 a 19 h a Catavinos

Tast lliure – 40 Vins de França

Un recorregut per les regions més significatives de la geografia francesa. S’obriran 40 ampolles de vi que el convidat podrà tastar d’una en una de forma lliure i sense directrius. L’equip de sommeliers de Catavinos estarà present en tot moment, per oferir les explicacions que calguin.

Entrada només amb reserva prèvia a tienda [arrova] islacatavinos [punt] com

Places limitades

Dimarts 25 – de 18 a 20 h a Rialto Living

Còctel presentació de FEVI 2020 

Lliurament de dossier de premsa i xerrada informal sobre l’essència de FEVE als Mitjans de Comunicació, clients i amics de tastavins.

Entrada només amb reserva prèvia a  tienda [arrova] islacatavinos [punt] com  Places limitades.

Dimecres 26 al celler Ribas

Vins únics en format magnum 

Tast Professional dirigit a professionals del sector per explorar les virtuts d’alguns vins únics. Vins per cortesia de L’Excellence i del celler Ribas.

Entrada amb invitació (personal i intransferible). Places molt limitades

Dijous 27 de febrer 19 a 21 h

Tastavins CoolWines – Deixa’t sorprendre

No saps gaire de vins? Si ets dels que continuen preferint la cervesa, i el món del vi et sembla massa seriós, fins i tot avorrit i pretensiós, deixa’t sorprendre i descobreix la versatilitat d’aquesta fabulosa i mil·lenària beguda que pot ser molt més econòmica, versàtil i divertida del que sembla. T’ajudarem a desmitificar el món de el vi obrint algunes joies i proposant un tast fàcil i divertida. A més, regalarem una entrada per FEVI  2020 aals 15 primers que en reservin plaça.

Entrada només amb reserva prèvia a tienda [arrova] islacatavinos [punt] com  Places limitades.

Divendres 28 de febrer de 19 a 21 hores 

Curs Prepara’t per a FEVI 

Curs de tast exprés i recorregut per la geografia de Saló FEVI. Els assistents coneixeran amb un expert en la matèria allò que realment significa un saló de vins d’aquesta magnitud. Als assistents se’ls regalarà una entrada gratuïta per assistir a FEVI i un mapa dels cellers que hi seran presents.

Entrada només amb reserva prèvia a  tienda [arrova] islacatavinos [punt] com  Places limitades.

Dilluns 2 de març, al Saló FEVI 2020 Palau de Congressos

De 10 a 11.30 – Catavinos a cegues 

Concurs per a sommeliers amb jurat d’experts i amb 3 premis per als 3 finalistes: 1r classificat – 600 € per gastar en Catavinos; 2n classificatde 300 € i 3r classificat, 150 € per gastar a Catavinos.

Més informació i inscripcions a  tienda [arrova] islacatavinos [punt] com

De 10 a 13.30 h – Taula Rodona – DO Mallorca? 

Taula rodona d’experts i personalitats del sector en què s’hi debatran punts com el futur de les diferents denominacions d’origen que hi ha a Mallorca, l’autorització de varietats autòctones i foranes per part dels organismes competents, el creixement de sector a l’illa, etc.

A continuació, cellers i professionals del sector podran fer-hi preguntes i opinions.

Entrada només amb reserva prèvia a  tienda [arrova] islacatavinos [punt] com  Places limitades.

De 16.30 a 17.30 hores- Tast Presentació de Cellers Tr3rsmano 

Tast vertical de les 3 primeres anyades d’aquest celler, els vins estan destinats a ser dels “grans” ja que el projecte està liderat per dues figures de l’Estat en el sector del vi: Fernando : Remírez de Ganuza i Pedro Aibar.