/

Can Vidalet presenta el vi Barros de Cecili Submarí 2019

El celler de Can Vidalet, de Pollença, ha presentat aquesta setmana un nou vi, es tracta de Barros de Cecili Submarí, de l'anyada 2019

El celler de Can Vidalet, de Pollença, ha presentat aquesta setmana un nou vi, es tracta de Barros de Cecili Submarí, de l’anyada 2019.

És un vi blanc de la varietat autòctona de Premsal Blanc. Hi ha dos envasos del vi, d’una banda hi ha una edició limitada de 300 àmfores que han estat submergides en el mar Mediterrani, i també se n’ha fet una versió en ampolla de vidre.

Elisabet Fuentes, gerent i enòloga de Can Vidalet, explica que per fer-lo, el raïm va fermentar i macerar amb la pellerofa durant 3 mesos i, després va continuar el procés sense les pells dins una àmfora de fang de 1.000 litres. A més, ha reposat nou mesos més dins àmfores de 750 ml a la mar. És un vi sense filtrar, de color groc amb reflexos verdosos, una mica tèrbol. Hi destaquen les aromes de flors blanques i, també d’aranja. És un vi mineral, en boca és vibrant i elegant, ideal per acompanyar un arròs de peix o de marisc.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Actualitat