/

Cap Vermell Grand Hotel es prepara per convertir-se en una destinació gastronòmica de referència mundial

El restaurant Voro, amb dues estrelles Michelin, reobre les portes el 17 de març amb el xef Àlvaro Salazar al capdavant

“Aquesta temporada continuarem treballant perquè Cap Vermell Grand Hotel continuï essent un hotel destí gastronòmic líder en àmbit europeu i per convertir-nos en una referència a tot el món”. Així de clar s’ha mostrat Toni Mir, responsable de Cap Vermell Group, davant de la imminent reobertura d’aquest establiment, que es farà efectiva aquest divendres 17 de març.

Aquesta reobertura, ha dit, “l’encaram amb molta il·lusió. Estic segur que serà una temporada molt intensa, ja que continuarem esforçant-nos al màxim per dur a Mallorca productes i marques gastronòmiques amb fama internacional i d’altíssim nivell”.

D’aquesta manera, ha explicat Mir, “oferim, tant a residents com a visitants, unes experiències gastronòmiques úniques que, d’una altra manera, per poder viure-les caldria desplaçar-se milers de quilòmetres”. En definitiva, ha conclòs, “proporcionem una vivència gastronòmica sense igual que no té comparació enlloc”.

Aquest divendres 17 de març Cap Vermell Grand Hotel obrirà les portes i les dels restaurants d’altíssim nivell que hi ha a l’interior. Entre tots ells destaca Voro, la joia de la corona, amb dues estrelles Michelin i dos sols de la Guia Repsol. Al capdavant, hi ha el prestigiós xef Álvaro Salazar que enguany tornarà a sorprendre amb dos menús degustació aptes per als més sibarites.

Els menús Voro i Devoro són una autèntica mostra de la cuina lliure, personal i compromesa del xef i el seu equip. Es tracta d’una experiència culinària que convida els comensals a gaudir amb tranquil·litat i curiositat d’una gran varietat de plats deliciosos, inspirats en la cuina mediterrània i la terra que l’acull des de fa molts anys, Mallorca.

Cada creació, ha reconegut el xef més d’una vegada, “és única i reflexiva i ha estat concebuda per ser apreciada a través dels cinc sentits”. Una experiència gastronòmica, destaca, “incomparable i difícilment oblidada”.

Ara bé, Voro no és l’únic restaurant que llueix a Cap Vermell Grand Hotel. També hi ha altres opcions. Una variada selecció de restaurants en que cadascun ofereix el seu propi enfocament i estil culinari.

Coneix la resta de restaurants
Tapas Bar
: s’hi ofereix una gran varietat de tapes espanyoles d’autor, representa un autèntic celler amb una selecció fina dels vins mallorquins i còctels lúdics d’inspiració local.

Baleàric: restaurant mediterrani que ofereix una variada gastronomia de peix, carn i opcions vegetarianes amb producte de temporada.

Ses Oliveres: és el restaurant que es troba a la terrassa principal de l’hotel, amb vista sobre la vall de Canyamel. S’hi ofereix una fusió entre receptes de ca nostra i les millors elaboracions internacionals.

Hedonist Club: restaurant que s’ubica a Cap Vermell State i és l’opció més healthy. Cuina saludable i productes locals són les seves dades d’identitat. A més, ofereix una carta de smoothies diversa, elaborats al moment, per preservar-ne totes les qualitats i oferir l’aportació d’energia necessària per ajudar-te abans i després de cada entrenament.

Cap Vermell Grand Hotel ofereix un esmorzar mediterrani autèntic, variat i sorprenent que representa un exemple clar de la gastronomia local de qualitat. Tant els clients com els visitants que no s’allotgin a l’hotel, poden gaudir d’aquesta experiència única. L’esmorzar ha tingut tant d’èxit que atrau un gran nombre de comensals que visiten específicament l’hotel per gaudir-ne.

Cal dir, però, que l’experiència gastronòmica no és l’única raó per allotjar-se a Cap Vermell Grand Hotel. L’hotel té detalls de pedra en sec, típica dels pobles de la Tramuntana. Hi ha 142 habitacions amb una gran varietat de detalls especials que les fan úniques com, per exemple, una televisió integrada al propi mirall del bany. A més, els llits són molt còmodes i l’elegant bany de marbre amb dutxa d’efecte de pluja i productes Diptyque París són només alguns dels detalls que fan que l’estada sigui realment única.

D’altra banda, cada habitació té una terrassa privada moblada, la qual cosa  permet mimetitzar-se amb el paisatge tradicional mediterrani. Una autèntica experiència per als sentits.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat