La cadena de supermercats ecològics Veritas envasa el cafè en càpsules biodegradables

Fa pocs dies el Govern de les Illes Balears avançava que properament no usar càpsules de cafè d’un sol ús. Davant aquest fet, Veritas, la cadena de supermercats ecològics recorda que des del mes de maig passat, i anticipant-se a una necessitat evident, va llançar el seu cafè envasat en càpsules compostables.

Aquestes noves càpsules de cafè estan fabricades amb ecovio, un polímer biodegradable i compostable. La seva estructura molecular permet que els microorganismes les paeixin sota condicions de compostatge industrial. Una vegada utilitzades, es dipositen en el contenidor de matèria orgànica i desapareixen a les 12 setmanes, després tractar-se a la planta corresponent.

La cadena de supermercats d’alimentació ecològica està compromesa amb la sostenibilitat com a part del seu ADN. De fet, desenvolupa i impulsa iniciatives responsables amb el medi ambient en tots els àmbits en què opera.

Les càpsules de cafè compostables Veritas estan disponibles en tres varietats: Intens, suau i descafeïnat. Es venen en packs de 10 càpsules en embalatges igualment sostenibles: bossa de bioplàstic i estoig de cartró FSC.

Es poden trobar a les botigues Veritas a Balears:

Veritas es va fundar l’any 2002 a Barcelona, ​​amb l’objectiu d’apropar la millor alimentació possible a tothom. Actualment té més de 55 botigues repartides entre Catalunya, Madrid, País Basc, Navarra, les Balears i Andorra, a més de la botiga línia, amb les que dóna servei a més de 70.000 famílies. Aquestes dades la situen com  la cadena de supermercats ecològics líder a l’Estat espanyol.