Fa quasi 20 anys que Joan Maria Magdalena varen obrir Cases de Son Barbassa com a agroturisme. Des de llavors s’ha convertit en un referent per a descansar i desconnectar de la rutina i, també, per gaudir del bon menjar i del bon vi de Mallorca.

En aquest hotel boutique de Capdepera, hi trobareu plats cuinats amb esment i amor, amb una carta variada que abasta des d’una amanida d’alvocat amb mango i xia, fins a arròs marinera, paella, com també el peix fresc (llobarro, rap o tonyina vermella). La carn és una de les altres especialitats, amb el filet de vedella amb foie i la ploma de porc ibèric amb reducció de vi negre com a plats estrella.

De la seva terra hi surten aliments preuats com les ametles, l’oli d’oliva verge extra i el licor d’herbes, a més de verdures i hortalisses de temporada que es fan servir en els plats que hi elaboren.

Per gaudir de la bona cuina de Cases de Son Barbassa, no cal allotjar-s’hi, però si voleu gaudir de la natura i d’aquest espai privilegiat, podeu reservar una de les 20 habitacions d’aquesta finca.

A més, hi trobareu la zona de benestar i spa amb unes instal·lacions que inclouen jacuzzi, solàrium i sauna. A més, s’hi ofereixen tractaments facials, manicures i massatges.

Cases de Son Barbassa tornarà a obrir les portes aquest mes d’abril, amb totes les mesures de seguretat i higiene. Si reservau directament al web, hi tendreu un 10% de descompte: www.sonbarbassa.com