Del dijous 14 al diumenge 24 de novembre tendrà lloc la segona edició de la Ruta de Tapes amb Rosa Blanca. La cita promou la gastronomia a Palma durant la temporada baixa i va ser tot un èxit en la primera edició.

Enguany, hi participen 43 restaurants i bars que durant 10 dies oferiran 2 tapes i una cervesa Rosa Blanca per només 5 euros. Rubén Forcada, responsable del grup Damm a les Illes Balears, explica que una de les tapes estarà elaborada amb producte local (sobrassada, botifarró, formatge de Maó, patates de sa Pobla, herbes dolces de Llubí o camallot), mentre que l’altra serà de temàtica lliure.

Els restaurants que hi participen es troben tant al centre històric de Palma com a altres barris i zones de la ciutat com el Parc de ses Estacions, Blanquerna, Passeig Mallorca o Son Armadans.

A més, en aquesta ocasió, la ruta De Tapes amb Rosa Blanca comptarà amb la participació de Pau Navarro i Ariadna Salvador, del restaurant Clandestí Taller Gastronòmic, i d’Andreu Genestra, del restaurant Aromata, que han creat una tapa commemorativa per a aquesta edició de la ruta i que integraran als menús degustació i migdia respectivament.

Consultau totes les tapes dels restaurants que participen a De Tapes amb Rosa Blanca 2019 aquí.