Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Del dijous 14 al diumenge 24 de novembre tendrà lloc la segona edició de la Ruta de Tapes amb Rosa Blanca. La cita promou la gastronomia a Palma durant la temporada baixa i va ser tot un èxit en la primera edició.

Enguany, hi participen 43 restaurants i bars que durant 10 dies oferiran 2 tapes i una cervesa Rosa Blanca per només 5 euros. Rubén Forcada, responsable del grup Damm a les Illes Balears, explica que una de les tapes estarà elaborada amb producte local (sobrassada, botifarró, formatge de Maó, patates de sa Pobla, herbes dolces de Llubí o camallot), mentre que l’altra serà de temàtica lliure.

Els restaurants que hi participen es troben tant al centre històric de Palma com a altres barris i zones de la ciutat com el Parc de ses Estacions, Blanquerna, Passeig Mallorca o Son Armadans.

A més, en aquesta ocasió, la ruta De Tapes amb Rosa Blanca comptarà amb la participació de Pau Navarro i Ariadna Salvador, del restaurant Clandestí Taller Gastronòmic, i d’Andreu Genestra, del restaurant Aromata, que han creat una tapa commemorativa per a aquesta edició de la ruta i que integraran als menús degustació i migdia respectivament.

Consultau totes les tapes dels restaurants que participen a De Tapes amb Rosa Blanca 2019 aquí.