/

Comença la tercera ruta De Tapes amb Rosa Blanca

Hi participen 45 restaurants i cafeteries que oferiran una tapa i una cervesa per 3,95 euros

Quasi mig centenar de restaurants i cafeteries s’han sumat a la tercera ruta De Tapes amb Rosa Blanca, tot un rècord de participació que permetrà gaudir dels millors i més variats platets de la ciutat de Palma.

La ruta comença el dijous 10 de novembre i durarà fins al diumenge dia 20 d’aquest mes. Cada cervesa Rosa Blanca, se servirà amb una tapa per només 3,95 euros. Cal dir que es tracta d’una tapa gastronòmica, és a dir, elaborada, que va molt més enllà d’un embotit sobre un bocí de pa.

La iniciativa té com a objectiu donar suport a la restauració de Palma durant la temporada baixa i, alhora, potenciar la vida de la ciutat amb una de les cerveses més demandades del mercat.

La presentació de la ruta De Tapes amb Rosa Blanca 2022 s’ha duit a terme al pati de la Misericòrdia de Palma i té el suport de l’Ajuntament de Palma. Hi han estat presents el regidor Daniel Oliveira, de la directora general de Turisme del consistori Maribel González, juntament amb Ferran Hidalgo, director de Relacions Institucionals de Rosa Blanca; Saül Pino, director de vendes de Rosa Blanca; Tomeu Arbona, forner i arqueòleg gastronòmic i tots els participants de la ruta.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat