L’associació Arrels i l’associació Amunt i Avall han organitzat una activitat ben suculenta pel divendres 5 de juliol. Es tracta del primer Concurs de Pa amb Oli de Mancor de la Vall, una proposta que també inclou sopar i música.

Les persones que vulguin assistir a l’activitat només per sopar -sense concursar-hi- ho poden fer si s’apunten a través de l’email joan [arrova] copimesa [punt] es / o al telèfon 971 50 17 76. El sopar val 7 euros i inclou l’actuació de Jaume Grau.

Bases I Concurs de Pa amb Oli de Mancor de la Vall

Apuntar-se al  Concurs de Pamboli de Mancor de la Vall  és molt senzill i gratuït. S’hi pot inscriure qualsevol persona, visqui o no a Mancor.

Per fer la inscripció heu d’enviar, fins al 4 de juliol inclòs, el nom i cognoms, el telèfon de contacte i adreça electrònica (en cas de tenir-ne) a l’email joan [arrova] copimesa [punt] es.

Els criteris que es tendran en compte són:

  • Presentació
  • Ús de les matèries (pa blanc o moreno, sal i oli) aportades per l’organització
  • Dificultat d’elaboració
  • Sabor i aroma
  • Textura
  • Originalitat i creativitat

Hi ha un primer premi de 90 euros, un segon premi de 60 euros i un tercer premi de 30 euros.

El temps per elaborar-lo és de 20 minuts, passat aquest temps es presentarà al jurat.

Els concursants s’han de presentar, a les 20.30 hores, a la Plaça de l’Església per recollir el plat, la sal i l’oli. Una vegada començat el concurs no s’acceptaran entrades de nous concursants encara que prèviament s’hi hagin inscrit.

El jurat estarà format per persones relacionades amb la gastronomia de les Illes Balears i amb productes autòctons i prendrà la desició segons criteris d’imparcialitat, objectivitat i plena igualtat de tots els participants.