Conxita Linares: “El meu repte de cada dia és fer una cuina lleugera i saludable sense reduir qualitat i sabor”

La recepta faves ofegades de na Conxita Linares ha estat la guanyadora de la darrera edició del concurs Mossegades, una recepta que defineix molt bé el repte que cada dia es proposa als fogons.

La recepta faves ofegades de na Conxita Linares ha estat la guanyadora de la darrera edició del concurs Mossegades, una recepta que defineix molt bé el repte que cada dia es proposa als fogons.

Et consideres una foodie?
I tant, la cuina és una de les meves grans afeccions.

Al pot petit, sempre hi ha la bona confitura?
És clar que sí, quan es fa una cosa en mida petita sempre es cuida amb més estimació, per tant crec que efectivament la bona confitura sempre es troba en pot petit.

Què trobes dels concursos televisius de cuina?
M’agraden els concursos de cuina televisius perquè apropen la cuina i la gastronomia al gran públic i transformen una activitat de cada dia i que la gran majoria ha de fer com és el cuinar en un espectacle. L’únic concurs que conec i segueixo és Master Chef i crec que és un bon programa.

Jordi Roca o Ferran Adrià?
Sens dubte Ferran Adrià i per diverses raons, en primer lloc perquè és una persona que s’ha fet a si mateix i sobretot perquè ha estat capaç de innovar i de conceptualitzar i ha obert el camí d’una nova concepció de la cuina que s’ha fet famosa en tot el món.

“M’AGRADEN ELS CONCURSOS TELEVISIUS PERQUÈ APROPEN LA CUINA I LA GASTRONOMIA AL GRAN PÚBLIC”

El teu proper repte a la cuina és…
El meu repte de cada dia és fer una cuina lleugera i saludable però sense haver de reduir ni la qualitat ni el sabor. En el futur m’agradaria fer un projecte que relacionés viatges i cuina, dues de les meves grans passions.

Una recepta per a aquest estiu?
Recomanaria uns pintxos d’alvocat i anxova molt saludables i molt adequats per un sopar a la fresca. Molt fàcils de fer, espero que els feu i que us agradin.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat