Correus ha posat en circulació un segell dedicat a Oliva de Mallorca inclòs a un full bloc juntament a un dedicat al formatge de Menorca que forma part de la sèrie Gastronomía, Denominació d’Origen Protegida Illes Balears amb la qual l’entitat fa un recorregut pels productes més destacats de la gastronomia de l’Estat.

Des de l’any 2014, la DOP Oliva de Mallorca certifica origen i qualitat de les olives de la varietat mallorquina procedents d’oliveres mil·lenàries, majoritàriament de la Serra de Tramuntana, paratge declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO.

L’oliva de taula sota el segell de qualitat es pot degustar en tres elaboracions tradicionals: verda sencera, verda trencada i negra natural.

La tirada d’aquest full bloc dedicat a la gastronomia de les Illes Balears amb els segells dedicats a Oliva de Mallorca i formatge Maó – Menorca és de 140.000 unitats.

A més per celebrar la emissió dels segells, Correus ha llençat mata-segells de primer dia de circulació disponibles a determinades oficines tant de Mallorca com de Menorca.