El divendres 11 d’octubre, de 19 a 23 hores, Sa Creu Nova de Campos organitza un vespre carregat de màgia amb bon vi i bona cuina. Es tracta de l’activitat  enogastronòmica Creu de Cellers, a través de la qual 9 cellers de Mallorca i de Menorca oferiran un tast per conèixer els millors vins que elaboren.

Tot això estarà acompanyat per la cuina dels dos restaurants de l’hotel Sa Creu Nova, Tess de Mar i Kairiku, que dissenyaran els xefs Juan Ocampo y Ryuichiro Katano.

Els cellers que hi participen són:  Mandia Vell, Vuit Vents, Karretania, Torralbenc, Castell Miquel, Miquel Gelabert, Vi D’Amós, Vidauba i Can Majoral. A tot això, cal afegir una activitat més, com la que protagonitzarà el sommelier Nico Crispino que farà la xerrada ‘Crianzas singulares’, a les 20.15 hores i a les 21.30 hores, en què parlarà de vins especials.

Podeu sol·licitar-ne més informació i reservar-hi plaça al 871 515 345