Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

El divendres 11 d’octubre, de 19 a 23 hores, Sa Creu Nova de Campos organitza un vespre carregat de màgia amb bon vi i bona cuina. Es tracta de l’activitat  enogastronòmica Creu de Cellers, a través de la qual 9 cellers de Mallorca i de Menorca oferiran un tast per conèixer els millors vins que elaboren.

Tot això estarà acompanyat per la cuina dels dos restaurants de l’hotel Sa Creu Nova, Tess de Mar i Kairiku, que dissenyaran els xefs Juan Ocampo y Ryuichiro Katano.

Els cellers que hi participen són:  Mandia Vell, Vuit Vents, Karretania, Torralbenc, Castell Miquel, Miquel Gelabert, Vi D’Amós, Vidauba i Can Majoral. A tot això, cal afegir una activitat més, com la que protagonitzarà el sommelier Nico Crispino que farà la xerrada ‚Crianzas singulares‘, a les 20.15 hores i a les 21.30 hores, en què parlarà de vins especials.

Podeu sol·licitar-ne més informació i reservar-hi plaça al 871 515 345