/

Cristina Ortega fotografia les receptes dolces del restaurant Les Cols

La fotògrafa Cristina Ortega acaba de presentar el seu primer treball amb l'editorial Montagud. Es tracta del llibre de pastisseria i receptes dolces del restaurant Les Cols (Olot)

La fotògrafa Cristina Ortega acaba de presentar el seu primer treball amb l’editorial Montagud. Es tracta del llibre de pastisseria i receptes dolces del restaurant Les Cols (Olot).

L’establiment, amb dues estrelles Michelin, és un dels restaurants més destacats de Catalunya i està regentat per Fina Puigdevall i Manel Puigverd, a més de les seves tres filles: Carlota, Martina i Clara.

L’obra es titula Dulcis Anima i consisteix en un monogràfic de 93 receptes dolces en un volum de 180 pàgines. Ortega s’ha mostrat molt satisfeta i, amb aquesta feina, es consolida una vegada més com la fotògrafa gastronòmica amb més projecció de les Illes Balears, i és autora de la producció visual dels llibres Receptes de cuina mallorquina Plats d’ahir i d’avui i El llibre del variat mallorquí.

Montagud és l’editorial més antiga del món dedicada exclusivament a contingut gastronòmic, una tasca iniciada l’any 1906.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat