El poble d’es Capdellà celebra aquest acte el 10 i l’11 de novembre

Es Capdellà torna a oferir una Fira ben familiar i amena per a tots els públics per gaudir del cap de setmana, els dies 10 i 11 de novembre.

En aquesta tercera edició de la Fira de Feines de Tardor d’es Capdellà, hi trobareu un bon ventall de propostes. Com explica Alfonso Rodríguez, batle de Calvià, hi “podrem gaudir d’una mostra d’animals, una exposició d’eines antigues, un mercat tradicional i agroalimentari, plats especials als restaurants i a l’envelat de la fira, un campionat  de  cans  pastors,  activitats  lúdiques  per  a  tota  la  família  i música, ball i molt més”.

El trull comença el dissabte, a les 9, amb la mostra d’animals i el mercat, a més del pregó que farà l’actor còmic Pep Noguera que s’acompanyarà amb un vermuteke, a les 12.30 hores. Aquest mateix dia, hi trobareu la Mostra de Cuines, a més de les sopes que cuinarà l’AMPA del CEIP Galatzó per recaptar diners per al viatge d’estudis dels nins i i de les nines de cinquè i sisè, a la plaça de sa Vinya (venda anticipada dels tiquets als comerços) . L’horabaixa hi haurà activitats infantils i lúdiques, el campionat de cans pastor i, al vespre, la torrada popular a la plaça de sa Vinya, on se’n vendrà la carn. La festa continuarà amb una ballada popular amb el grup Arreu i, per acabar, ritme a càrrec de DJ Aparicio.

Pel que al diumenge dia 11, a les 9 hores, hi trobareu el mercat artesanal i agroalimentari, la mostra d’animals i eines antigues que se situarà al carrer Església i al carrer Major. També hi haurà la Mostra de Cuines i el dinar popular de migas, a la plaça de sa Vinya (venda anticipada dels tiquets als comerços). A les 17 hores, l’AMPA del CEIP Galatzó oferirà una xocolatada a la plaça de sa Vinya i, mitja hora més tard, el Trio Nexus hi oferirà un repertori de versions per ballar.

Per a la Mostra Gastronòmica, tres restaurants d’es Capdellà han preparat plats especials per als dies 10 i 11 de novembre per berenar, dinar i sopar. Les propostes són les següents:

  • Restaurant Sa Vinya: frit de matances, albergínies farcides.
  • Restaurant Es Molí: vermut de fira, xot de fira amb esclata-sangs, frit de bacallà, sípia amb pilotes.
  • Restaurant Bar Nou: variat mallorquí: frit de xot, ensalada russa, pilotes, pica-pica, croquetes i calamar a la romana.

Consultau tot el programa de la Fira de Feines de Tardor d’es Capdellà 2018 aquí.